C

 

 

Gellér Ügyvédi Iroda

 

A Gellér Ügyvédi Iroda évtizedes tapasztalattal intézi Ügyfelei ügyeit diszkréten, megbízhatóan és szakértelemmel a jog számos területén. Az Iroda vezetője Dr. Gellér Balázs PhD. (Cantab), LLD. (ELTE), aki doktori címét Angliában szerezte Cambridge-ben, és Cambridge-i doktori címmel Magyarországon egyedül ő rendelkezik a büntetőjog területén. Szakterülete közel 30 éve a büntetőjog.

Az Iroda fő profilja a büntetőjog, amely kiegészül Ügyfeleink kapcsolódó ügyeivel, főleg a polgári jog és az európai jog (nemzetközi kereskedelmi ügyek) területéről.

Az Iroda csak előzetes bejelentkezés alapján fogad ügyfeleket.

Várjuk Önt Ügyfeleink között.


Prof. Dr.  Gellér Balázs PhD. (Cantab), LLD. (ELTE)

 

 

 

 

 

 

Prof. Dr. Gellér Balázs
Irodavezető

Prof. Dr. Gellér Balázs egyetemi tanár, ügyvéd a XIX. századig visszanyúló családi tapasztatokra támaszkodva évtizedes ügyvédi gyakorlattal rendelkezik. Szakterülete a büntetőjog.

 

 

 

Dr. Bárányos Bernadett 

 

Dr.  Bárányos Bernadett Ph.D. (ELTE), címzetes egyetemi docens jogi diplomáját és PhD fokozatát summa cum laude minősítéssel szerezte meg, szakterülete a büntetőjog. 

 

 

 
 

 

 

Dr.  Gellérné  dr. Lukács Éva

Dr. Gellérné dr. Lukács Éva jogi diplomáját, PhD fokozatát és adójogi szakjogász diplomáját az ELTE Jogi Karán szerezte meg. Szakterülete az EU belső piacának joga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hírek

 

Hírek

 • 2024. július 2.

  Ügyvédi szimpózium Olaszországban

   

 • 2024. május 1.

  Tisztújítás az MKT-ban

   

 • 2024. április 26.

  Egészségügyi adatok

   

 

 

 

 

 

Budapest 1114
Kemenes utca 6., félemelet 2.

Kapcsolat

 

 

 

geller@gelleresbaranyos.hu

 

 

 

 

+36-1-6131866

 

 

 

  

Ezt a honlapot Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda működteti az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint
(lásd bővebben www.magyarugyvedikamara.hu )